Velkommen til
Sct. Joseph Søstrenes Skole

Skolen er en katolsk skole, og dermed adskiller den sig fra de fleste andre skoler. Der undervises i de samme fag som i folkeskolen, men en katolsk skole bygger på den kristne tro og den kristne holdning til livet og døden.

Den kristne tro inspirerer til egenskaber, der er med til at skabe en god tilværelse for den enkelte – næstekærlighed og respekt for den menneskelige værdighed.

Skolen lægger ikke kun vægt på en god undervisning, men i høj grad også på at børnene udvikler sig til at blive hele mennesker. Af de 328 elever er 29 katolske, og skolen er åben for alle trosretninger.

Ledige pladser i skoleåret 2015/2016:

3. og 9. klasse.

For nærmere information kontaktes skoleleder Steen Dissing 20 33 12 11 eller viceskoleleder John Hansen 20 61 45 81.